بیوشیمی

بیوشیمی

بیوشیمی

بیوشیمی یک بخش در علوم آزمایشگاهی پزشکی است که بر آزمایش‌های کیفی ترکیبات مهم، که به عنوان آنالیت‌ها یا نشانگرها نامیده می‌شوند، در مایعات و بافت‌های بدن با استفاده از تکنیک‌های تحلیلی و ابزارهای تخصصی تمرکز دارد.

این روش جهت بررسی خون، ادرار، مایع مغزی نخاعی و سایر مایعات بدن انجام می‌شود.

بخش بیوشیمی آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک اوستا با رعایت استانداردها و با به کارگیری پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می‌باشد.

تجهیزات بخش بیوشیمی:

آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک اوستا با استفاده از دستگاه‌های مدرن و پیشرفته روز با کمترین خطای انسانی و دقت بالا و با سریعترین زمان جوابدهی ارائه دهنده خدمات به مراجعین محترم می‌باشد.

کنترل کیفی بخش بیوشیمی:

در آزمایشگاه اوستا از کنترل کیفی داخلی و خارجی بر حسب استانداردهای بین المللی، برای انجام آزمایشات با دقت و صحت استفاده می‌شود.

کادر پرسنل بخش بیوشیمی:

آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک اوستا از متخصصین و کارشناسان مجرب که به صورت دائم آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند و به روز می‌شوند تا در بالاترین سطح علمی به فعالیت بپردازند، تشکیل شده است.

جوابدهی:

آزمایشگاه اوستا اولین آزمایشگاه با بروزترین و مدرن‌ترین دستگاه‌هاست که با پرسنل مجرب و کنترل کیفی با کیفیت و ارائه جوابدهی سریع، آماده خدمت رسانی به بیماران گرامی است.

ایجاد محیط ایمن:

بخش بیوشیمی در آزمایشگاه اوستا در فضایی کاملاً استریل و بهداشتی طبق استاندارهای وزارت بهداشت قرار دارد تا احتمال آلودگی و تداخل در نمونه ها کاهش پیدا کند.

تایید نهایی آزمایشات:

در نهایت، نتایج آزمایشات، توسط سوپروایز و مسئول فنی آزمایشگاه، آقای دکتر وهاب رکابی (متخصص آناتومیکال و کلینیکال پاتولوژی، فلوشیپ مولکولار پاتولوژی و سیتوژنتیک پزشکی و هماتوپاتولوژیست) تایید می‌گردد.

انجام آزمایشات تخصصی در بخش بیوشیمی:

در این بخش علاوه بر انجام تست‌های روتین بیوشیمی تست‌های تخصصی که برای مثال به بررسی عملکرد کلیه‌ها، کبد، قلب، تیروئید و سایر اندام‌های غدد درون‌ریز و همچنین ارزیابی خطر قلبی عروقی با اندازه گیری لیپیدها (از جمله کلسترول)، یا تشخیص و پایش دیابت کمک کند، می‌پردازد.

رایج‌ترین تست‌های بیوشیمی عبارتند از:

  1. سطح قند خون (به تشخیص دیابت کمک می‌کند)
  2. اندازه گیری الکترولیت‌ها (این می‌تواند نشان‌دهنده اختلالات متابولیک یا کلیوی باشد)
  3. سطح آنزیم در خون (وجود آنزیم‌های خاص می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات قلبی، بیماری کبد و برخی سرطان‌ها باشد)
  4. سطح هورمون (این می‌تواند نشان دهد که آیا غدد به درستی کار می‌کنند)
  5. سطح لیپید (می‌تواند نشان‌دهنده بیماری قلبی عروقی باشد)
  6. سطح پروتئین (می‌تواند نشان‌دهنده اختلالات تغذیه‌ای یا متابولیک باشد)

در بخش بیوشیمی پارامترهای متنوعی در خون، سرم، پلاسما، ادرار و مایعات بدن قابل آنالیز می‌باشد.