در زیر تنها به ۱۱ نمونه از داروها که از گران ترین داروهای دنیا می باشند اشاره می کنیم.

۱- گلیبرا (Glybera)

این دارو در سال ۲۰۱۵ به عنوان گران ترین داروی جهان معرفی شد. هزینه این دارو بیش از ۱.۲ میلیون دلار در سال است. گلیبرا که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا گ نیست، برای بیماری خاصی به نام کمبود «لیپوپروتئین لیپاز» تجویز می‌شود اما در اروپا ۱۲۰۰ نفر از مردم و یک میلیون در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.

۲- اسپینرازا(Spinraza)

۴۰ درصد از بیماران SMA درمان شده با اسپینرازا با بهبود در حرکات موتور روبرو شدند و ادعا شده است ده درصد بیماران با این دارو ممکن است به دوره Adulthood برسند.
سازمان غذا و داروی آمریکا به‌تازگی چراغ سبmuinewا به داروی «اسپینرازا Spinraza » با نام تجاری nusinersen که فعلا نخستین داروی مورد تائید این سازمان برای درمان نسبی کودکان و بزرگ‌سالان مبتلا به آتروفی عضلانی اسپینال (SMA) است، نشان داد. SMA یک بیماری نادر و اغلب کشنده ژنتیکی است.هزینه درمان با این دارو برای سال اول ۷۵۰ هزار دلار و برای سالهای بعد برای هر بیمار سالانه ۳۵۰ هزار دلار است.

۳- سولیریس (Soliris)

بیماری «پاروکسیسمال ناکچورنال هموگلوبینوریا» موجب از بین رفتن گلبول‌های قرمز خون می‌شود که خطر عفونت و کم خونی شدید را افزایش می‌دهد. تنها ۸ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند. این دارو در سال ۲۰۱۵ برای هر فرد بیمار چیزی بالغ بر ۵۳۶ هزار دلار هزینه در برداشته است.

۴- ناگلازیم (Naglazyme)

این دارو برای درمان سندرم «ماروتو-لامی» تجویز می شود. این سندرم باعث ایجاد زخم و بزرگ شدن بافت‌ها و اعضای بدن می شود. علایم شایع در این بیماری عبارت است از کوتاهی قد، نارسایی قلبی و آسیب های مغزی ، هزینه درمان با ناگلازیم چیزی حدود ۴۸۵ هزار دلار در سال برآورد می شود.

۵- ویمیزیم (Vimizim)

سندروم مورکیو A، بیماری است که بر اثر آن بدن توانایی ‌اش را در تجزیه زنجیره‌های مولکول‌های قند از دست می‌دهد. این دارو از جمله روش‌های درمانی تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکاست که در سال برای بیمار ۳۸۰ هزار دلار هزینه دارد.

۶- الاپراز (Elaprase)

این دارو برای کمک به بیماران مبتلا به سندرم «هانتر» تولید شده و بیشتر در مردان مشاهده می‌شود. این بیماری فوق العاده نادر که مانع تکامل و عملکرد فیزیکی مغز می شود، ۵۰۰ نفر در ایالات متحده و دو هزار نفر در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است. هزینه این دارو سالانه بیش از ۳۷۵ هزار دلار برای فرد مبتلاست.

۷- سینریز (Cinryze)

این دارو برای درمان بیماری «آنژیوادم» تجویز می شود و سالانه هزینه ای بالغ بر ۳۵۰ هزار دلار برای فرد بیمار آب می خورد. داروی سینریز، ورم دست‌ها، صورت و گلو را که در نتیجه این بیماری است، کنترل می کند. گفته می شود از هر ۵۰ هزار نفر در آمریکا یک نفر به آن مبتلاست.
۸- فولوتین (Folotyn)

برای درمان یک شکل نادر سرطان به نام لنفوم سلول T محیطی (شکلی تند رشد از لنفوم غیر‌هوچکین) استفاده می‌شود. فولوتین امکان دارد از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کند و باعث مرگ آنها شود. درمان با این دارو ۳۲۰ هزار دلار هزینه می برد.

۹- آکسار (Acthar)

هزینه بر‌آورد شده این دارو در سال ۳۰۰ هزار دلار است که داروی بسیار گرانی به حساب می‌آید، زیرا شرکت‌های بیمه‌ای هزینه آن را پوشش نمی‌دهند و مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا هم نیست. این دارو در درمان حمله صرع کودکان زیر دو سال موثر است.
۱۰- میوزیم (Myozyme)

بیماری گلیکوژنوز نوع دو آسیب‌های جدی به قلب و ماهیچه‌ها وارد می‌کند. این بیماری درنوزادان زیر یکسال اغلب منجر به مرگ می شود داروی میوزیم که برای مبتلایان به این بیماری تجویز می‌شود، هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ هزار تا ۳۰۰ هزار دلار در سال به بیمار تحمیل می‌کند.
۱۱- کالیدکو (kalydeco)

این دارو در درمان نوع نادری از «فیبروز سیستیک» در بیماران شش سال و بالاتر کاربرد دارد. این بیماری از جهش فاکتور G۵۵۱D در ژن تنظیم کننده گذرنده از غشا فیبروز سیستیک ناشی می‌شود که هزینه مصرف آن در سال تقریبا ۳۰۰ هزار دلار به بیمار تحمیل می کند.